Naujienų prenumerata
Prenumeruoti
+370 618 18103
infoeettaaklaipedatours.lt
2017-2018 ŽIEMAI siūlomos NAUJOS KRYPTYS!
Skaičiuoti paskutines dienas iki atostogų - nuostabu!
« Grįžti atgalVersija spausdinimui

2017-2018 ŽIEMAI siūlomos NAUJOS KRYPTYS!

NAUJOS KRYPTYS LAUKIA!

Tokiu šūkiu šiemet ŽIEMOS 2017-2018 sezoną pasitinka vienas iš didžiausių kelionių organizatorių - NOVATURAS.

Norime pasidžiaugti, jog jau galime Jums pristatyti naujojo NOVATURO 2017 - 2018 m. žiemos poilsio atostogų išankstinių pasiūlymų sezoną! Žiemos atostogas planuojantiems jau dabar ir svajojantiems žiemiškų rūbų garderobą iškeisti į vasariškus rūbus, rekomenduojame nieko nelaukti ir užsisakyti atostogas jau dabar! Naujos ir jau pamėgtos saulėtos kryptys laukia!

Žiemos atostogų sezono pasiūlymuose gausu poilsio Kanarų salose. Siūlome net keturias atostogų kryptis. Pirmoji atostogų sala – Portugalijai priklausanti Madeira. Pavasariškai šilti ir gaivūs orai čia tvyro visus metus, todėl ši sala populiariausia tarp aktyvių atostogų mėgėjų. Poilsiauti čia galite atvykti bet kada – dėl švelnaus salos klimato visus metus čia galite mėgautis aktyvomis pramogomis po atviru dangumi.

Kita – Kanarų saloms priklausanti Tenerifės sala. Šioje saloje gausu įdomybių ir veiklos, kad per vienas atostogas viską išbandyti ir pamatyti greičiausiai pristigs laiko.

Dar viena didžiausia Kanarų sala ir šio sezono naujiena – Fuerteventūra. Ši sala žavi unikaliu lavos ir stiprių vėjų suformuotu kraštovaizdžiu, maloniu klimatu, lagūnomis ir didelėmis bangomis, kurios čia vilioja atvykti visus vandens sporto mėgėjus, šeimas su mažais vaikais ar saulės vonių ieškančius senjorus.

Tarp šio sezono salų  – juodasis Kanarų salyno perlas – Lansarotė. Arčiausiai Afrikos krantų esanti sala stebina ir vilioja neįprastu kraštovaizdžiu, bei spalvų kontrastais. Juodas, įspūdingai atrodančias uolas keičia ilgi baltojo smėlio paplūdimiai, o pakrantėje įsikūrę miestelis žavi savitu gyvenimo ritmu.

Tiems, kurie nori pamatyti ir pajusti, kaip tarpusavyje dera dykuma ir prabanga siūlome -  Jungtinių Arabų Emyratų kryptį ir siūlome susipažinti su svarbiausiu šalies emyratu – Dubajumi.

Jei išsiilgsite itin kaitrių saulės spindulių, visada turite galimybę pasirinkti poilsį Egipto Hurgados ir Šarm el Šeicho kurortuose. Tai puikiausias pasirinkimas šaltuoju sezonu norint pasilepinti šiluma.

Nors žiema atrodo dar toli, tačiau kviečiame nieko nelaukti ir jau dabar pasinaudoti visais išankstinių pardavimų privalumais!

Visa dominanti informacija kelionių klusimais agentūroje Klaipėda Tours, Turgaus g. 2, Klaipėda, telefonu +370 618 18103, arba el.paštu vita@klaipedatours.lt.